Kendte Mærker

 HANDELSBETINGELSER FOR NETHANDEL

1. januar 2019

PRISER:

Alle vores priser på Engroskæden.dk er ex.. moms og angivet i Danske kroner (DKK) hvor intet andet er nævnt.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ikke Færøerne og Grønland.

Den pris som er angivet ved bestillingstidspunktet er den gældende pris. Priserne er dagspriser. Alle aftaler med Engroskæden.dk indgås altid på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrekvittering kan du logge ind på vores side (hvis du har oprettet en bruger) eller sende en mail til info@engroskaeden.dk

Når du laver en bestilling på vores hjemmeside vil du modtage en Autogeneret ordrekvittering som ikke er den endelige godkendelse for handlen. 
En ordre er først gældende når begge parter har godkendt ordren.

NÅR DU AFGIVER EN ORDRE PÅ ENGROSKÆDEN.DK SKAL DU ALTID OPLYSE FØLGENDE:

  • E-mail - Så vi kan sende dig en kvittering
  • Navn - Så vi ved hvem vi handler med
  • Firma Navn
  • CVR nummer
  • Adresse - Så vi ved hvor pakken skal sendes til
  • Post nummer
  • By
  • Land - Så vi ved hvilket land vi skal sende pakken til
  • Telefon nummer - så vi kan komme i kontakt med dig hvis der skulle blive brug for det

 

ENGROSKÆDEN.DK TAGER FORBEHOLD FOR FØLGENDE:

  • Valutaændringer
  • Force majeure
  • Leveringssvigt
  • Tekst fejl
  • Afgiftsændringer
  • Udsolgte varer og trykfejl
  • Farveforskel i forhold til internet billeder
  • En handel er ikke bindende før begge parter har godkendt ordren

 

VIGTIG INFORMATION!

Er der skader på din pakke når du modtager eller åbner din pakke?

Alle vores varer/pakker bliver godt beskyttet inden afsendelsen og det er derfor dit ansvar at tjekke om pakken er gået i stykke, revnet, mast eller beskadiget indeni eller andet inden du skriver under på modtagelsen. Vi anbefaler at du tjekker pakken inden du skriver under på modtagelsen fra pakkeshoppen /posthus eller fra en fragtmand.

OBS: Det er vigtigt at du har en skriftlig kvittering og at skaden er bekræftet af pakkeshoppen eller fragtmanden, ellers vil et erstatningskrav ikke blive accepteret.
Hvis du vælger at få stillet din pakke uden at få en kvittering, hvis du F.eks. ikke er hjemme, er det din egen risiko og et erstatningskrav for skader, mangler, mm kan derfor blive afvist.


AFHENTNING AF DIN ORDRE:

Vi har ikke noget udleveringssted. Vi sender din ordre til den adresse du har opgivet.

 

LEVERING

Er der ikke mulighed for at leverer din pakke på det leveringssted du har opgivet, vil pakken blive sendt retur til Engroskæden på din regning.

Bemærk: at hvis ikke modtagerens navn ikke står på postkassen, så kan pakken blive sendt retur til Engroskæden
Hvis pakken herefter skal gensendes skal du selv betale for fragten. (55,2 DKK ex. moms.)

Vi leverer pakker i hele Danmark. Også til Grønland og Færøerne (skal du have leveret en pakke til Grønland og Færøerne vil der komme et ekstra fragtgebyr på. Dette vil blive regnet ud fra pakkens størrelse samt vægt.)

 

LEVERINGSTID / LEVERINGSBETINGELSER NÅR DU BESTILLER PÅ ENGROSKÆDEN.DK

Når du bestiller varer på Engroskæden.dk vil du normalt modtager dine varer indenfor 1-5 hverdage. (du kan se den forventet leveringstid inde på produktsiden på alle vores varer) Skulle vi mod forventning ikke kunne leverer din ordre indenfor dette tidsrum, vil du blive kontakte af os, med henblik på hvornår vi forventer at kunne leverer din ordre.

 

HVORNÅR BLIVER PENGENE TRUKKET FRA DIT KREDITKORT?

Vi trækker først pengene på dit kort når vi har afsendt din ordre.
Inden varen bliver afsendt er dine penge blot reserveret på vores konto.

 

LEVERING AF DIN ORDRE:

Levering af pakker sker med GLS, PostNord eller anden fragtmand efter vores valg.

 

PRISER PÅ LEVERING:

Vores fragt pris er 55,2 DKK til Erhvervsadresser og dropshipping adresser

 

LAGER/WEBSHOP:

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl, prisændringer og udskudt leveringstid hos Engroskæden´s leverandører. 

 

BETALING:

Engroskæden.dk modtager betaling med:
Dankort, Visa/Dankort, Mobilepay og Bankoverførsel samt Viabill.
Der tages gebyr ved betaling med Dankort, Visa/Dankort eller bankoverførsel fra vores side.
Hvis du betaler med Viabill kan der forekomme gebyrer samt renter mm.

kort gebyr på engroskæden

 

NÅR DU MODTAGER VAREN FRA OS ANBEFALER VI FØLGENE INDEN DU SKRIVER UNDER PÅ MODTAGELSEN:

  • Undersøg med det samme ved modtagelsen af din ordre, om emballagen har lidt overlast, og tjek også varen er intakt. Er du i tvivl om der evt. er en skade, skal det noteres på fragtbrevet før du skriver under på modtagelsen. (Notér evt. dette på fragtbrevet: tager forbehold for skader)
  • Kan du konstatere en transportskade skal du omgående henvende dig til det transportselskab, der har haft ansvaret for transporten eks. GLS, PostNord eller anden fragtmand. Hvis ikke der modtages med forbehold, kan Engroskæden eller transportør ikke gøres ansvarlige for en evt. skade.
  • Engroskæden har ikke mulighed for at kræve erstatning for transportskader, hvis varerne returneres til os. Evt. Skader skal anmeldes ved modtagelse! VIGTIGT!
  • Vi modtager/godkender ikke returvarer uden af der er lavet en aftale med os først.
     

 

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION NÅR DU SENDER EN VARE RETUR TIL OS:

Når du returnerer en vare to os, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Sendes varen ikke tilbage i forsvarlig emballage, kan varen tage skade. (Denne skade skal du selv betale for) Vi tager en vurdering af skaden og prissætter den herefter-

 

AFBESTILLING AF DIN ORDRE:

Vil du afbestille eller annullere en allerede afgivet ordre, skal du som udgangspunkt sende os en e-mail. Hvor du skriver "Afbestilling" Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.
Mailen skal sendes til: info@engroskaeden.dk

Du kan evt. bruge den autogenereret ordrekvittering som sendes til dig pr. e-mail, hvor du skriver "Afbestilling" Afbestilling skal ske senest 15 min. Efter din bestilling er lagt.
Hvis det går mere end 15 min. Kan en ordre ikke afbestilles.

HAR DU MODTAGET DIN ORDRE MEN ØSNKER AT SENDE RETUR / FORTRYDE DIT KØB?

Du kan som udgangspunkt ikke sende din ordre retur til os. Men i visse tilfælde kan vi tage hele eller dele at din ordre retur mod et gebyr på -20% af varernes pris. (se eks. herunder)

Hvis du har købt en vare for eks. 100 kr vil vi modregne -20% og du vil få 80 kr retur. Varerne skal samtidig være ubrugte og i ubrudt emballage. Fragten vil ikke blive tilbagebetalt og du skal selv betale for returfragten til os. (det kan du enten gøre via vores fragtmand eller din egen) Vi tager 100 kr ex. moms pr. pakke for afhentning. For cykler eller andre store kasser vil dette koste 300 kr ex. moms
For at ovenstående kan blive gældende skal der laves en aftale med os pr. mail.


VARERETURNERING: ØNSKER DU AT RETURNERE ÉN ELLER FLERE VARER TIL OS?

Hvis du vil sende en vare retur til os skal du sende den til følgende adresse:

Engroskæden
Åparken 12
4370 Store Merløse
Danmark

 

VIGTIGT AF VIDE - INDEN DU SENDER DIN VARE RETUR TIL OS:

  • Det er vigtigt at du vedlægger en kopi af din faktura eller dit ordre nummer da vi ellers ikke ved hvem pakken er fra
  • Skriv hvad du vil have vi skal gøre med pakken (F.eks. penge retur, Gavekort, ombyttes til en anden str./farve eller defekt mm.)
  • Hvis du ønsker at få pengene indsat på en anden konto end den du købte fra, skal du vedlægge Konto og Reg. nummer)
  • Vi modtager ingen pakker som bliver leveret på efterkrav

 

SIKKERHED PÅ ENGROSKÆDEN.DK

Det er helt sikkert at handle på Engroskæden.dk

Betalingen med kort sker via en sikret side, idet al vores kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun PBS der har adgang til data vedr. betalingen. Hverken Engroskæden eller andre uvedkommende har mulighed fir at se de date der udveksles.

 

GPDR - PERSONDATAORDNING

For at vi kan tilbyde dig det bedste mulige service hos Engroskæden.dk har vi brug for at indsamle og behandle en række oplysninger om dig. På denne side beskriver vi, hvordan vi indsamler, bruger, videregiver og beskytter dine oplysninger, når du bruger vores tjenester. Herudover beskriver vi dine valgmuligheder, når vi behandler dine oplysninger.

 

Hvem er vi:
Engroskæden
Åparken 12, 4370 Store Merløse
Mail: info@engroskaeden.dk
cvr: DK37577596
Data-ansvarlig: Hans Henrik Lidsmoes

 

Privatlivspolitik

Når du besøger vores hjemmeside Engroskæden.dk indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger. Engroskæden er ejet at The Best Price

 

GPDR

Den 25. maj træder den nye databeskyttelsesforordning (GDPR) i kraft. Det betyder, at du som kunde får en større kontrol med, hvilke persondata den enkelte virksomhed indsamler, og hvordan disse behandles. Hos Engroskæden synes vi, at initiativet er en god ting! Vi har altid værnet om dine personlige oplysninger, og du kan derfor føle dig helt tryg ved, at vi behandler dine persondata i henhold til GDPR.

 

Personoplysninger på Engroskæden.dk

Når du ligger en ordre på Engroskæden.dk har vi brug for nogen oplysninger om dig som vi kan ekspedere din ordre og sende din ordre.

Dine personlige oplysninger som f.eks. Navn, adresse, CVR nummer, Firmanavn, telefonnummer mm. skal du opgive når du ligger en ordre hos os. Disse oplysninger bruger vi til at kunne sende din ordre til dig.
Dine personlige oplysninger du giver os bliver videregive til vores samarbejdes partnere som levere vores pakker. Dette kunne f.eks. være GLS, DAO eller Coolrunner.
Hvis vi ikke må bruge dine personlige oplysning har vi ikke mulighed for at kunne sende dig ordre.

Du vil altid kunne se hvilke oplysninger vi har på dig, og hvordan vi bearbejder disse oplysninger under ”Mine oplysninger” på Engroskæden.dk.
Du kan desuden slette dine oplysninger under ”Mine oplysninger”. eller skrive til os at vi skal slette oplysninger om dig eller hele din konto.

Du giver altså Engroskæden tilladelse til at bruge dine oplysninger når du ligger en ordre hos os.
Men du kan som forklaret ovenfor, altid rette eller slette dine oplysninger vi har på dig.

Vi gemmer disse oplysninger i en database hos Engroskæden.
Vi bruger dine personoplysninger i forbindelse med ordre, nyhedsbreve og statistik over hvor og hvem vi sælger varer til.

Oplysningerne slettes automatisk, når brugeren har været inaktiv i 5 år.

 

Fortrolighed

Engroskædens medarbejdere samt medarbejdere og underleverandører hos Engroskæden har adgang til dataén når der skal udvikles nye funktioner til systemet, eller der laves andet vedligeholdelse i systemet.

 

Dine rettigheder 

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

 

Hvis du ønsker at fjerne dine oplysninger i vores system, kan du gøre det ved at sende en mail til Engroskæden.dk, eller fjerne dine oplysninger under “Mine oplysninger” når du er logget ind på Engroskæden.dk med din bruger.

Vi behandler alle dine oplysninger fortroligt.

Cookiepolitik

På vores tjeneste bruger vi og vores samarbejdspartnere (Google Analytics, Facebook pixel, Facebook Custom audiences) forskellige Cookies.Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan f.eks. bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer. Cookies er vigtige for os, for de hjælper til at gøre vores hjemmeside og kassesystemet lettere at bruge, til at følge med i hvordan vores website bruges, og til at hjælpe os med at levere den bedste service til dig. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://Engroskæden.dk/content/2-cookies

 

Privatlivs Politik og Cookies

Persondatapolitik & Cookies

Oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger

Navn

Adresse

By

Postnummer

Telefonnummer

E-mail adresse

CVR nummer

Firmanavn

Juridisk ejer af firmaet

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle data behandles iht. Persondataloven.

 

 

Opbevaring

Personoplysningerne registreres hos Engroskæden og opbevares i minimum. 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk - hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinjer for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hvem har adgang

Ejeren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.Engroskæden.dk er Hans Henrik Lidsmoes

Tredjemand

Oplysninger afgivet til www.Engroskæden.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Anmeldersite

Engroskæden er ejet af

Ingen

The Best Price

Indsigelse & indsigt

Som registreret hos Engroskæden har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til via e-mail info@engroskaeden.dk

Klage

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til

info@engroskaeden.dk

Hans Henrik. Hvis det ikke lykkedes at finde en løsning, kan du indgive klage til relevante nævn på klik Her >> såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. Dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens $58, stk.1.

Tvist

Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.

ODR

Pr. 15. februar 2016 får europæiske virksomheder og forbrugere en ny digital platform ODR. ODR skal gøre forbrugerklager over vare- og serviceydelser inden for EU lettere at håndtere.

ODR stå for Online Dispute Resolution (online-klageløsning).

For forbrugerne betyder dette, at de kan klage direkte til den europæiske virksomhed hvor der er handlet.

Formålet med ODR platformen er at binde en masse klageinstanser sammen. Forbruger og virksomhed kan være i direkte kontakt med hinanden.

Eksempelvis kan en dansk forbruger skrive sin klage på dansk direkte til f.eks. En italiensk virksomhed der er handlet med. Klagen maskinoversættes af EU’s egen oversættelsessoftware til italiensk og virksomheden modtager således klagen på deres modersmål.

EU’s OnlineDisputeResolution:

Er der noget galt med din ordre, eller lever den ikke op til dine forventninger, kontakt os da venligst, så vi sammen finder en tilfredsstillende løsning.

I henhold til loven skal vi henvise til flg. link - hvis ikke du ønsker at tale med os først;

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Cookies

En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk for at kunne genkende den. Det er ikke et program og kan ikke læse eller ødelægge data på din computer.

Det er kun det website, der har placeret cookie på din harddisk der kan læse cookiens indhold igen. Cookies kan ikke indeholde vira eller lignende der kan at gøre skade på din computer.

Læs evt. mere om Cookies på www.cookiecentral.com

På Engroskæden.dk anvendes cookies udelukkende til det formål at optimere funktionaliteten på websitet, således din oplevelse som kunde kan blive forbedret. En teknisk funktionalitet, der kan huske dine indstillinger.

Cookies kan slettes/blokeres http://minecookies.org/cookiehandtering