Kendte Mærker

Gear Dele Til Cykler

Gear Dele Til Cykler

 • Gearwire 1,2 x 2100 mm

  Gearwire 1,2 x 2100 mm Klassisk gearwire som kan bruges til de fleste cykler som ikke er en racercykel. Kan også bruges til Torpedo 3 gear og Dreigang gearskiftere. Tykkelse: 1,2 mm Længde: 2,10 Meter (2100 mm) OEM
 • Torpedo P5 Gearskifter Clickbox Til 5 Indvendige Gear

  SRAM P5 Gearskifter Clickbox Clickboks 5 gear. Kompatibel til indvendige gear Passer både til den nye og til den gl. model skiftegreb.  
 • SRAM S7 Gearskifter Clickbox inkl. Skifterørssæt

  SRAM S7 Gearskifter Clickbox inkl. Skifterørssæt Clickboks 7 gear. Leveres inkl. trykstifter - (De to stænger som sidder inden i navet plus den røde plast bøsning) Kompatibel til indvendige gear Passer både til den nye og til den gl. model skriftegreb.  
 • Sturmey Archer S7 Gearskifter Clickbox

  Sturmey Archer Drejegreb inkl. Kabel og Clickbox. Gearskifter til Torpedo 7 gear. Denne nye model passer til Torpedo s7 gear nav. Sættet er lige til at monterer på cyklen og er forud indstillet.  
 • SRAM S7 Gearskifter Med Clickbox

  SRAM S7 Gearskifter Med Clickbox Har vi desværre ikke længere da systemet er udgået af produktion. Vi har dog lavet den næstbedste og billigste løsning så du kan få din cykel til at køre igen. Sættet indeholder ALT hvad du skal bruge når du erstatte dit Sram S7 gear. Læs mere...